16 Ekim 2018 Salı
Sitemizde şuan 3 aktif ziyaretçi var

Ayça İnci (1978 - .... ) Kimdir, Ayça İnci (1978 - .... ) Biyografi

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ayça  İnci (1978 -  .... )

30 Nisan 1978 yılında İstanbul'da doğdu. Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. Lise eğitimi sırasında reklam filmleri ve müzik kliplerinde oynayarak kamera karşısına geçen sanatçı, 16 yaşındayken Kartal Tibet'in yönettiği "Borsa" adlı tv dizisinde ilk rolünü aldı.


Emektar sinema oyuncusu Bilal İnci'nin torunu olan Ayça İnci, resim konusunda üniversite eğitimi almak istemesine karşın, düşünce değişikliğiyle oyunculukta karar kılarak 1997'de Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu'nda kurs gördü. MSM'de dört yıl sinema, müzikal ve tiyatro eğitimi aldı.


Uğur Yücel'le tanışmasının ardından "Alacakaranlık" dizisinde rol alarak dikkat çeken sanatçı, Süheyl Uygur - Behzat Uygur Tiyatrosu'nda turne oyunlarında görev yaptı. İnci, sinema ve dizi filmlerde rol almayı sürdürmektedir.


Filmografisi


Semum - 2007
Karagümrük Yanıyor - 2006
Yalancı Yabancı - 2006
O Şimdi Mahkum - 2005
Yanık Koza - 2005
İstanbul Şahidimdir - 2004
Kin ve Gül - 2003
Alacakaranlık - 2003
Kumsaldaki İzler - 2002
Cabbar - 2002


Bölüm Etiketleri : Ayça İnci (1978 - .... ) kimdir, Ayça İnci (1978 - .... ) biyografi, Ayça İnci (1978 - .... ) hayati

44083 kez okundu

Sitemize Destek Olmak İstermisiniz ?

Bumerang - Yazarkafe

Facebook ile Yorumla

Reklam Ver
yukarı çık
Kolayca.Net “ Aradığınız Herşey ”
Haber Grubumuza Katılın, Sizi yeniliklerden haberdar edelim