25 Eylül 2017 Pazartesi
Sitemizde şuan 3 aktif ziyaretçi var

Ali Sunal (1977 - .... ) Kimdir, Ali Sunal (1977 - .... ) Biyografi

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ali  Sunal (1977 -  .... )

22 Eylül 1977 yılında İstanbul'da doğdu. Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.


Yeditepe Üniversitesi'nde İşletme eğitimi gören sanatçı, Sadri Alışık Kültür Merkezi Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu gibi topluluklarda çalıştı. Sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Halen Tiyatro İstanbul bünyesinde görev yapmaktadır. Kemal Sunal'ın oğludur.


Filmografisi


Benim Annem Bir Melek - 2008
Sana Mecburum - 2007
Kısık Ateşte 15 Dakika - 2006
Kanlı Düğün - 2005
Sayın Bakanım - 2004
Okul - 2003
Banka - 2002
En Son Babalar Duyar - 2002
Fosforlu Cevriye - 2000
Propaganda (film) - 1999
Aşk Üzerine Söylenmemiş Herşey - 1995
Şaban ile Şirin - 1995


Bölüm Etiketleri : Ali Sunal (1977 - .... ) kimdir, Ali Sunal (1977 - .... ) biyografi, Ali Sunal (1977 - .... ) hayati

41174 kez okundu

Sitemize Destek Olmak İstermisiniz ?

Bumerang - Yazarkafe

Facebook ile Yorumla

Reklam Ver
yukarı çık
Kolayca.Net “ Aradığınız Herşey ”
Haber Grubumuza Katılın, Sizi yeniliklerden haberdar edelim