17 Ekim 2017 Salı
Sitemizde şuan 5 aktif ziyaretçi var

Ece Uslu (1974 - .... ) Kimdir, Ece Uslu (1974 - .... ) Biyografi

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ece Uslu (1974 -  .... )

1974 yılında İzmir'de doğdu. İzmir Devlet Tiyatrosu'nda bale ve müzik eğitimi aldı. Lise yıllarında iki sene boyunca Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları'na devam etti. 1988 yılında annesi ile İstanbul'a yerleşti. Türk Koleji, Eseniş ve Evrim kolejlerinde okul yıllarını geçirirken aynı zamanda Ferhan Şensoy Nöbetçi Tiyatrosu'nda bir sene boyunca oyuncu olarak çalıştı. Yine aynı dönemlerde Başak Gürsoy Mankenlik Ajansına'na bağlı olarak beş sene boyunca fotomodellik ve reklam oyunculuğu yaptı.


Filmografi


Elveda Derken(2007) - Lale
Sırça Köşk (2006) - Cahide Kutlu
Büyü (2004)
Aşkımızda Ölüm Var (2004) - Pervin
Zerda(2002) - Zerda
Bana Abi De (2002) - Zeynep
Benimle Evlenir Misin (2001)
Güle Güle (2000)
Kara Melek (1996) (mini) - Şule Saylan
Sahte Dünyalar (1995)
Yalancı (1994)
Sarı Tebessüm (1992)
Ah Gardaşım (1991)


Bölüm Etiketleri : Ece Uslu (1974 - .... ) kimdir, Ece Uslu (1974 - .... ) biyografi, Ece Uslu (1974 - .... ) hayati

42911 kez okundu

Sitemize Destek Olmak İstermisiniz ?

Bumerang - Yazarkafe

Facebook ile Yorumla

Reklam Ver
yukarı çık
Kolayca.Net “ Aradığınız Herşey ”
Haber Grubumuza Katılın, Sizi yeniliklerden haberdar edelim