19 Eylül 2017 Salı
Sitemizde şuan 3 aktif ziyaretçi var

Doğa Rutkay Aziz (1978 - .... ) Kimdir, Doğa Rutkay Aziz (1978 - .... ) Biyografi

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Doğa Rutkay Aziz (1978 -  .... ) 30 Kasım 1978 yılında doğdu. Tiyatro sanatçısı Rutkay Aziz'in kızıdır. Özel tiyatrolarda "27 numara", "Terk", Averaj Takımı gibi oyunlarda rol alan Doğa Rutkay, Kanaltürk adlı televizyon kanalında "Doğayla Gece Yarısı" isimli söyleşi programı sunmuştur.


Filmografisi


1998 Çiçegi Büyütmek (TV Dizisi)
2001 Aşkım Aşkım (TV Dizisi)
2002 Pembe Patikler (TV Dizisi)
2004 Şeytan Sofrası (TV Dizisi)
2004 Halk Düşmanı (TV Dizisi)
2005 Şans Kapıyı Kırınca
2006 Gen
2008 Aşkım Aşkım (TV Dizisi)


Bölüm Etiketleri : Doğa Rutkay Aziz (1978 - .... ) kimdir, Doğa Rutkay Aziz (1978 - .... ) biyografi, Doğa Rutkay Aziz (1978 - .... ) hayati

36246 kez okundu

Sitemize Destek Olmak İstermisiniz ?

Bumerang - Yazarkafe

Facebook ile Yorumla

Reklam Ver
yukarı çık
Kolayca.Net “ Aradığınız Herşey ”
Haber Grubumuza Katılın, Sizi yeniliklerden haberdar edelim