20 Kasım 2017 Pazartesi
Sitemizde şuan 4 aktif ziyaretçi var

Bahtiyar Engin (1966 - .... ) Kimdir, Bahtiyar Engin (1966 - .... ) Biyografi

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Bahtiyar Engin (1966 -  .... )

22 Temmuz 1966 yılında Ordu'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Eğitim Fakültesi mezunu olan sanatçı, İstanbul Şehir Tiyatroları kadrosunda yer almış olup, İstanbul Halk Tiyatrosu bünyesinde çalışmaktadır. Sanatçı, sinema ve dizi filmlerde rol almanın yanısıra yönetmenlik te yapıyor.


Oynadığı ve yönettiği bazı oyunlar 


Can Tarlası
Danton'un Ölümü
Barut Fıçısı
Trendeki Derviş
Schweyk İkinci Dünya Savaşında
Kedi İle Palyaço
Woyzeck
Romeo İle Juliette
Evliya Çelebi
Oyunlarla Yaşayanlar
Kafkas Tebeşir Dairesi
Ne Hepsi Ne Hiçbiri
Oidipus & Oidipus Kolonosta
Pencere
Sahibinin Sesi (Yön.Yard)
Monserrat
Kara Komplo
Büğülü Göl
Altı Derece Uzak
Gölgenin Canı
Theope
Mavi Masal
Barışa Şans Verin
Roz.&Guil. Ödüller
Cennetlik Kaynana
Ah Şu Gençler
Bebek Uykusu
Kasabamız
Hamlet
Üç Kızkardeş
Yalancı
Barış
Keloğlan
Para


Filmografisi


Kabadayı
Göbek Bağı - 2007
Semum - 2007
Hokkabaz- 2006
Kınalı Kuzular: Bir Tutam Saç - 2006
İnşaat - 2003
Vizontele Tuuba - 2003
Ölümsüz Aşk - 2003
Dar Alanda Kısa Paslaşmalar - 2000
Üzgünüm Leyla - 2000
Parça Pinçik - 2000
Bizim Çocuklar - 2000
Yılan Hikayesi - 1999
Laleli'de Bir Azize - 1998
Tatlı Kaçıklar - 1996
Çiçek Taksi - 1995
Şaban Askerde - 1993
Teleflaş - 1992
İz Peşinde - 1989
Hanım - 1988


Bölüm Etiketleri : Bahtiyar Engin (1966 - .... ) kimdir, Bahtiyar Engin (1966 - .... ) biyografi, Bahtiyar Engin (1966 - .... ) hayati

43102 kez okundu

Sitemize Destek Olmak İstermisiniz ?

Bumerang - Yazarkafe

Facebook ile Yorumla

Reklam Ver
yukarı çık
Kolayca.Net “ Aradığınız Herşey ”
Haber Grubumuza Katılın, Sizi yeniliklerden haberdar edelim