20 Kasım 2017 Pazartesi
Sitemizde şuan 4 aktif ziyaretçi var

Ayşen Gruda (1946 - .... ) Kimdir, Ayşen Gruda (1946 - .... ) Biyografi

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ayşen Gruda (1946 -  .... )

1946 yılında İstanbul'da doğdu. Domates güzeli lakabıyla tanınmıştır.


Filmografi


Fırtına (2006) TV Dizisi - Feraye
Dünyayı kurtaran adamın oğlu (2006) - Safiye ana
İlk aşk (2006) - Hatice
Hacivat Karagöz neden öldürüldü? (2006) - Karagöz'ün annesi
Keloğlan kara prens'e karşı (2006) - Sultan
Sen misin değil misin? (2005) TV dizisi - Leman
Güz yangını (2005) TV dizisi - Rukiye
Hababam sınıfı merhaba (2004) - Ayşe Hanım
Dayı (2004) TV dizisi - Muazzez
Sultan Makamı (2003) TV dizisi - Dursun
Ana kuzusu (2000) TV dizisi
Kaygısızlar (1994/1995) TV dizisi - Sabriye Kaygısız
Şenlik var (1994)
Ana (1991) TV dizisi - Ana
Aile pansiyonu (1987)
Seyyar Kamil (1987) - Gülbahar
Ağa bacı (1986)
Aşık oldum (1985) - Inci
Uyanıklar Dünyası (1985)
Namuslu (1985)
Şendul Şaban (1985) - Ayşen
Gırgıriyede büyük seçim (1984) - Sevim
Şekerpare (1983) - Peyker
Çiçek Abbas (1982)
Doktor Civanim (1982)
Dolap beygiri (1982) - Hacer
Görgüsüzler (1982)
Hababam sınıfı güle güle (1981) - Melahat
Davaro (1981)
Gırgıriye (1981)
Gırgıriyede şenlik var (1981) - Sevim
Renkli dünya (1980)
Doktor (1979)
Şark Bülbülü (1979)
Seyahatname (1979) TV dizisi
Avanak Apti (1978)
Neşeli günler (1978) - Nilgün
Çöpçüler kralı (1977)
Gülen gözler (1977) - Fikret
Hababam sınıfı tatilde (1977)
İbo ile Gülşah (1977)
Şaban oğlu Şaban (1977)
Sarmaşdolaş (1977)
Aile şerefi (1976) - Ayşe
Güngörmüşler (1976)
Süt kardeşler (1976) - Emine
Tosun Paşa (1976) - Zekiye Tellioğlu
Delisin (1975) - Şaziment
Bitirimler sınıfı (1975) - Cevriye
Hanzo (1975) - Feride


Bölüm Etiketleri : Ayşen Gruda (1946 - .... ) kimdir, Ayşen Gruda (1946 - .... ) biyografi, Ayşen Gruda (1946 - .... ) hayati

43077 kez okundu

Sitemize Destek Olmak İstermisiniz ?

Bumerang - Yazarkafe

Facebook ile Yorumla

Reklam Ver
yukarı çık
Kolayca.Net “ Aradığınız Herşey ”
Haber Grubumuza Katılın, Sizi yeniliklerden haberdar edelim