20 Kasım 2017 Pazartesi
Sitemizde şuan 2 aktif ziyaretçi var

Anta Toros (1965 - .... ) Kimdir, Anta Toros (1965 - .... ) Biyografi

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Anta Toros (1965 -  .... )

İstanbulda doğan oyuncu 1965 yılında amatör tiyatroya başladı. Daha sonra Dostlar Tiyatrosu tiyatro kursuna başladı. 1971 yılında Gülriz Sururi Engin Cezzar tiyatrosunda profesyonel oldu. Sırasıyla Ali Poyrazoğlu, Nisa Serezli-Tolga Aşkıner tiyatrolarında oynadıktan sonra U.S.A.''da metet oyunculuğu çalıştı.


3 ay Vera Vlasova, 1 yıl da Actors Btudya üyelerinden Mitehel Mestor ile çalışma olanağı buldu. Yurda döndükten sonra kısa bir süre Tekrar tiyatro yaptı.


Son oynadığı oyun Salih Kalyon tiyatrolarında Umudunu Yitirme adlı oyundu.Daha sonra çalışmaları TV filmi ve diziler üzerine yoğunlaştı.



Filmografisi 


Dönme Dolap - 2005
Sen Ne Dilersen - 2005
Acı Hayat - 2005
Serseri - 2003
Estağfurullah Yokuşu - 2003
Para=Dolar - 2002
Aşk ve Gurur - 2002
Yarım Elma - 2002
Benim İçin Ağlama - 2001
Yeni Hayat - 2001
İstanbul'da Bir Malatyalı - 2000
Ah Geceler - 2000
Herşeye Karşıyız - 2000
Ana Kuzusu - 2000
Gittiğin O Gün - 2000
Sır - 1999
Köstebek - 1999
Nilgün (2) - 1999
Marziye - 1998
Sır - 1997
Sakin Kasabanın Kadını - 1997
Yalan - 1997
Kara Melek - 1996
Kızımı Arıyorum - 1993
Bayan Perşembe - 1993
Zirvedekiler - 1993
Mahallenin Muhtarları - 1992


Bölüm Etiketleri : Anta Toros (1965 - .... ) kimdir, Anta Toros (1965 - .... ) biyografi, Anta Toros (1965 - .... ) hayati

40451 kez okundu

Sitemize Destek Olmak İstermisiniz ?

Bumerang - Yazarkafe

Facebook ile Yorumla

Reklam Ver
yukarı çık
Kolayca.Net “ Aradığınız Herşey ”
Haber Grubumuza Katılın, Sizi yeniliklerden haberdar edelim