20 Kasım 2017 Pazartesi
Sitemizde şuan 4 aktif ziyaretçi var

Alev Oraloğlu (1954 - .... ) Kimdir, Alev Oraloğlu (1954 - .... ) Biyografi

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Alev Oraloğlu (1954 -  .... )

21 Haziran 1954 tarihinde İstanbul'da doğdu. Sanatçı Lale Oraloğlu'nun kızı olan Alev Oraloğlu, çocuk yaşlarda annesiyle birlikte başladığı sanat hayatına, Galatasaray Lisesi'nde mezun olduktan sonra, İstanbul Şehir Tiyatroları kadrosunda devam etti. Oyunculuk yeteneğini tiyatro ile sınırlandrımayan sanatçı, kamera karşısına da geçerek, sinema ve dizi filmlerde rol aldı. İlk oynadığı filmin yönetmeni annesi Lale Oraloğlu'dur.


Rol aldığı bazı oyunlar


Savaş ve Barış
Aşk-ı Memnu
Size Öyle Geliyorsa Öyledir


Filmografisi


Evimin Erkeği - 2007
Aşkın Dansı - Sevgi Emektir - 2006
Arka Sokaklar - 2006
Ayva Sarı Nar Kırmızı - 2004
Şubat Soğuğu - 2004
Aslı ile Kerem - 2002
İki Arkadaş - 1998
Böyle mi Olacaktı - 1997
Şehnaz Tango - 1996
Çiçek Taksi - 1995
Hamuş - 1993
Saygılar Bizden - 1993
Keloğlan'la Can Kız - 1972
Bir Kadın Tuzağı - 1971
Kötü Tohum - 1963


Bölüm Etiketleri : Alev Oraloğlu (1954 - .... ) kimdir, Alev Oraloğlu (1954 - .... ) biyografi, Alev Oraloğlu (1954 - .... ) hayati

39486 kez okundu

Sitemize Destek Olmak İstermisiniz ?

Bumerang - Yazarkafe

Facebook ile Yorumla

Reklam Ver
yukarı çık
Kolayca.Net “ Aradığınız Herşey ”
Haber Grubumuza Katılın, Sizi yeniliklerden haberdar edelim