17 Ekim 2017 Salı
Sitemizde şuan 5 aktif ziyaretçi var

Bülent Kayabaş (1945 - .... ) Kimdir, Bülent Kayabaş (1945 - .... ) Biyografi

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Bülent Kayabaş (1945 - .... )

1945 yılında doğdu. 1963 yılında tiyatroya profesyonel olarak başladı. Sayısız tiyatro oyunları, sinema ve televizyon filmleri çekti.


Ödülleri


1981 "Avni Dilligil" En İyi Oyuncu ödülü


Filmografisi


Çinliler Geliyor - 2006
Yalancı Yarim - 2006
Canın Sağolsun - 2005
Saklambaç - 2005
Teberik Şanssız - 2005
Tatil Aşkları - 2004
Pardon - 2004
Mürüvvetsiz Mürüvvet - 2004
Halk Düşmanı - 2004
Balans ve Manevra - 2004
Sultan Makamı - 2003
Hababam Sınıfı: Merhaba - 2003
Kırık Ayna - 2003
Tek Celse - 2001
Deli Yürek-Boomerang Cehennemi - 2001
Koltuk Sevdası - 2001
Yaralı Kurt - 2000
Tersine Dünya - 2000
Filler ve Çimen - 2000
Fasulye - 1999
Sen Allahın Bir Lutfusun - 1999
Aile Bağları - 1999
Kadınlar Kulübü - 1999
Salacak Öyküleri - 1998
Unutabilsem - 1998
Hollywood Kaçakları - 1996
Sevda Kondu - 1996
Süper Yıldız - 1995
Ayrı Dünyalar - 1995
Ayrı Dünyalar (2) - 1995
Çiçek Taksi - 1995
İz - 1994
Çapkın Baba - 1990
Abuk Sabuk Bir Film - 1990
Şen Sulukule - 1990
Talih Kuşu - 1989
Arkadaşım Şeytan - 1988
Küçüksün Yavrum - 1988
Gemileri Yakmak - 1988
Keklik Ali - 1988
Sevimli Hırsız - 1988
Zamansızlar - 1987
İşte Kadın - 1987
Son Yüzelli Metre - 1987
Son Urfalı - 1986
Tokatçılar - 1986
Ava Giden Avlanır - 1986
Sana Öyle Hasretim Ki - 1985
Köfteci Holding - 1985
Para Babası - 1985
Kızlar Sınıfı Yarışıyor - 1985
Bir Akşam Üstü - 1985
Assolist - 1985
Sensizliğe Alışacağım - 1985
Gazino Bülbülü - 1985
Fidan - 1984
Berduşlar Sosyetede - 1984
Kader - 1984
Sevginin Bedeli - 1984
Karımı Gördünüz mü? - 1984
Sevdalandım - 1984
Aptal Kahraman - 1983
Futboliye - 1983
Yıkılan Gurur - 1983
Faize Hücum - 1982
Nikah Masası - 1982
Arkadaşım - 1982
Berduşlar - 1982
Görgüsüzler - 1982
Yapışık Kardeşler - 1981
Bay Alkolü Takdimimdir - 1981
Şabancık - 1981
Şaşkın Milyoner - 1980
Devlet Kuşu - 1980
Zübük - 1980
Tabancamın Sapını Gülle Donatacağım - 1980
Bereketli Topraklar Üzerinde - 1979
N'Olacak Şimdi - 1979
Sev Beni - 1979
Skandal - 1979
Biz Böyle Severiz - 1979
Dokunma Yanarsın - 1979
Doyumsuzlar - 1979
Vur Vur Kaç Kaç - 1979
Koca Aranıyor - 1979
Aşk Bebeği - 1979
Yedi Kocalı - 1979
Sevimli Aşık - 1979
Yatak Hikayemiz - 1979
Bir Öpücük Ver Bana - 1979
Kara Leke - 1979
Rezalet - 1979
Sevginin Bedeli - 1979
Pusu - 1979
Üşütük - 1978
Ne Olacak Şimdi - 1978
Sormagir Sokağı - 1978
Şeytan Köşeyi Döndü - 1978
Zor Oyunu Bozar - 1978
Yengen - 1978
Yalnız Kalp - 1978
Sımsıcak - 1978
Kabadayı Böyle Sever - 1978
Uçurum - 1978
Korkak Kahraman - 1978
Aşkın Sıcaklığı - 1978
Sıra Sana Gelecek - 1978
Hırçın Kız - 1977
İki Aşk Arasında - 1977
Yeşilçam Sokağı - 1977
Hızlı Giden Yorulur - 1977
Ne Zaman Geleceksin - 1977
Sen Ve Ben - 1977
Hayret 17 - 1975
Çapkın Kızlar - 1975
Sevimli Frankenstein - 1975
Minik Cadı - 1975
Teşekkür Ederim Büyükanne - 1975
Şaşkın Damat - 1975
Acele Koca Aranıyor - 1975
Askerin Dönüşü - 1974
Çirkin Dünya - 1974
Erkekler Ağlamaz - 1974
Ayrı Dünyalar - 1974
Bırakın Yaşayalım - 1974
Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz - 1974
Kara Murat Ölüm Emri - 1974
Yüz Liraya Evlenilmez - 1974
Karateciler İstanbul'da - 1974
Yumurcak / Veda - 1974
Yaz Bekarı - 1974
Kısmet - 1974
Sığıntı - 1974
Gazi Kadın / Nene Hatun - 1973
Umut Dünyası - 1973
Güllü Geliyor Güllü - 1973
Karateci Kız - 1973
Mevlana - 1973
Acı Hayat - 1973
Soyguncular - 1973
Utanç - 1972
Gönül Oyunu (2) - 1972
Asi Gençler - 1972
Kara Leke - 1970  


Bölüm Etiketleri : Bülent Kayabaş (1945 - .... ) kimdir, Bülent Kayabaş (1945 - .... ) biyografi, Bülent Kayabaş (1945 - .... ) hayati

43063 kez okundu

Sitemize Destek Olmak İstermisiniz ?

Bumerang - Yazarkafe

Facebook ile Yorumla

Reklam Ver
yukarı çık
Kolayca.Net “ Aradığınız Herşey ”
Haber Grubumuza Katılın, Sizi yeniliklerden haberdar edelim