21 Eylül 2017 Perşembe
Sitemizde şuan 2 aktif ziyaretçi var

Perran Kutman ( 1949 - .... ) Kimdir, Perran Kutman ( 1949 - .... ) Biyografi

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Perran Kutman ( 1949  -  .... )

1949 yılında İstanbul'da doğdu.


İstanbul Belediye Konservatuarını bitirdikten sonra tiyatroya geçiş yaptı.


1981 yapımı Gırgıriye ve 1982 yapımı Görgüsüzler unutulmayan filmlerindendir. 1986 yılında Perihan Abla dizisindeki rolüyle televizyon dünyasında zirveye çıktı.


Tiyatro ve sinema sanatçısı Hüseyin Kutman ile evlenip ayrıldı. 1987 yılında Artiz Mektebi adlı oyun ile tiyatro yaşantısına son veren Kutman, daha sonra çeşitli televizyon kanalları için çekilen Kızlar Yurdu, Bir Kadın Bir Erkek, Şehnaz Tango ve Hayat Bilgisi adlı dizilerde oynamıştır.



Filmografi 


Hayat Bilgisi 2003
Üzgünüm Leyla 2002
Bir Kadın Bir Erkek 2000
Şehnaz Tango 1996
Kızlar Yurdu 1992
Perihan Abla 1988
Homodi 1987
Ödlek 1986
Güldürme Beni 1986
Aşık Oldum 1985
Bizimkiler / Of Of Emine 1984
Gülümseyen Dünya 1984
Çalsın Sazlar 1984
Gırgıriyede Büyük Seçim 1984
Gırgıriyede Cümbüş Var 1983
Görgüsüzler 1982
Gırgıriyede Şenlik Var 1981
Gırgıriye 1981
N'Olacak Şimdi 1979
Evlidir Ne Yapsa Yeridir 1978
Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor 1978
Petrol Kralları 1978
Aslan Bacanak 1977
Sivri Akıllılar 1977
Benim Altı Sevgilim 1977
Sevgili Dayım 1977
Saffet Beni Affet 1976
Her Gönülde Bir Aslan Yatar 1976
Hamza Dalar Osman Çalar 1976
Zühtü (I) 1976
Bülbül Ailesi 1976
Caniko 1976
Salak Bacılar 1975
Curcuna 1975
Mavi Boncuk 1974
Köyden İndim Şehire 1974
Hop Dedik Kazım 1974
Salak Milyoner 1974
Şehvet Kurbanı 1972
Kaynanam Tatilde 1971


Bölüm Etiketleri : Perran Kutman ( 1949 - .... ) kimdir, Perran Kutman ( 1949 - .... ) biyografi, Perran Kutman ( 1949 - .... ) hayati

44024 kez okundu

Sitemize Destek Olmak İstermisiniz ?

Bumerang - Yazarkafe

Facebook ile Yorumla

Reklam Ver
yukarı çık
Kolayca.Net “ Aradığınız Herşey ”
Haber Grubumuza Katılın, Sizi yeniliklerden haberdar edelim