18 Kasım 2017 Cumartesi
Sitemizde şuan 3 aktif ziyaretçi var

Emre Altuğ (1970 - .... ) Kimdir, Emre Altuğ (1970 - .... ) Biyografi

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Emre Altuğ (1970 -  .... )

14 Nisan 1970 tarihinde İstanbul´un Levent semtinde ev hanımı bir anne ve diş hekimi bir babanın ikinci çocuğu olarak dünyaya gelmiştir.


İstanbul Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü´nden mezun olduktan sonra bir çok oyun ve filmde rol almış, Sezen Aksu, Nilüfer, Sertab Erener ve Levent Yüksel gibi sanatçılara vokalistlik yapmıştır.


1999 yılında ilk albümü İbreti Âlem´i çıkaran Emre Altuğ 2000 yılında, Melih Kibar´ın Yadigâr albümüden seslendirmiş olduğu parça ile büyük ün kazanmıştır. ilk sinema filmi Kolay Para Kazanma Kılavuzu vizyona girmiştir.


Bunun ardından 2001´de ikinci albümü "Sıcak", 2003'te üçüncü albümü "Dudak Dudağa" ve 2005 yılında dördüncü albümü Sensiz Olmuyor piyasaya çıkmıştır.


Adını dördüncü albümünden alan Sensiz Olmuyor adlı bir de televizyon dizisinde oynamıştır. Son olarak 2007 yılında "Kişiye Özel" isimli albümünü çıkarmıştır.



Diskografi


1998  İbret-i Alem
2003  Sıcak
2004  Dudak Dudağa
2005  Sensiz Olmuyor
2007  Kişiye Özel


Filmografi


Televizyon dizileri


2001: Tatlı Hayat : Başar Yıldırım
2003: Lise Defteri : Kerim
2005: Sensiz olmuyor: Arda
2006: Hasret: Poyraz
2006: Gülpare: Aslan
2007: El gibi: Demir


Sinema filmleri


1999: Asansör
2000: Ağaçlar ayakta ölür (television)
2002: Kolay para kazanma klavuzu: Eray
2004: Neredesin Firuze: Şarkıcı rolünde
2005: Balans ve Manevra: Konuk oyuncu
2006: Eve giden yol : Halit


Bölüm Etiketleri : Emre Altuğ (1970 - .... ) kimdir, Emre Altuğ (1970 - .... ) biyografi, Emre Altuğ (1970 - .... ) hayati

44164 kez okundu

Sitemize Destek Olmak İstermisiniz ?

Bumerang - Yazarkafe

Facebook ile Yorumla

Reklam Ver
yukarı çık
Kolayca.Net “ Aradığınız Herşey ”
Haber Grubumuza Katılın, Sizi yeniliklerden haberdar edelim