20 Eylül 2017 Çarşamba
Sitemizde şuan 3 aktif ziyaretçi var

Hande Ataizi (1973 - .... ) Kimdir, Hande Ataizi (1973 - .... ) Biyografi

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Hande  Ataizi (1973 -  .... )

1973 yılında Bursa'da doğdu. Profesyonel oyunculuğa Kenter Tiyatrosu’nda başladı.


Sinemaya İrfan Tözüm’ün ‘Mum Kokulu Kadınlar’ fimiyle adım atan Hande Ataizi, bu filmiyle Antalya Film Festivali’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü kazandı. Çeşitli üniversite ve basın kuruluşlarının verdiği ödüllerle sinemanın adından en çok bahsettiren genç oyuncularından oldu.


Filmografi


Çılgın Dershane (2006)(Sinema Filmi)
Kara Duvak (2007) (TV Dizisi)
Çılgın dersane (2007)
Sev kardeşim (2006) (TV Dizisi)
Anne babamla evlensene (2002) (TV Dizisi)
Melekler adası (2004) (TV Dizisi)
Estagfurullah yokuşu (2003) (TV Dizisi)
Bayanlar baylar (2002) (TV Dizisi)
Vaka-i Zaptiye (2002) (TV Dizisi)
Melekler Evi (2001)
Kahpe Bizans (2000)
Yüzleşme (1999)
Böyle mi olacaktı (1997) (TV Dizisi)
Ruhsar (1997) (TV Dizisi)
Kaldırım Çiçeği (1996) (TV Dizisi)
Mum Kokulu Kadinlar (1996)
Sahte dünyalar (1995) (TV Dizisi)
Yaz Evi (1993)


Bölüm Etiketleri : Hande Ataizi (1973 - .... ) kimdir, Hande Ataizi (1973 - .... ) biyografi, Hande Ataizi (1973 - .... ) hayati

41925 kez okundu

Sitemize Destek Olmak İstermisiniz ?

Bumerang - Yazarkafe

Facebook ile Yorumla

Reklam Ver
yukarı çık
Kolayca.Net “ Aradığınız Herşey ”
Haber Grubumuza Katılın, Sizi yeniliklerden haberdar edelim