24 Eylül 2017 Pazar
Sitemizde şuan 3 aktif ziyaretçi var

Gerard Butler (1969 - .... ) Kimdir, Gerard Butler (1969 - .... ) Biyografi

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Gerard Butler (1969 -  .... )

13 Kasım 1969 yılında Glasgow, İskoçya'da doğdu.


Aktörün lakabı Gerry'dir.


Önemli rolleri: 300 (Leonidas), The Phantomof the Opera (Phantom)



Filmografi


PS I Love You ,2007
300, 2007
beowulf & grendel, 2005
the game of their lives ,2005
The Phantom of the Opera 2004
dear frankie, 2004
timeline ,2003
lara croft tomb raider:the cradle of life, 2003
reign of fire ,2002
the jury ,2002
shooters ,2002
attila the hun ,2001
jewel of the sahara ,2001
dracula ,2000
harrison's flowers ,2000
the cherry orchard ,1999
one more kiss ,1999
lucy sullivan is getting married ,1999 (tv dizisi)
please! ,1999
the young person's guide to becoming a rock star ,1998 (tv dizisi)
little white lies ,1998
tale of the mummy ,1998
fast food ,1998
tomorrow never dies, 1997
mrs. brown ,1997


Bölüm Etiketleri : Gerard Butler (1969 - .... ) kimdir, Gerard Butler (1969 - .... ) biyografi, Gerard Butler (1969 - .... ) hayati

44293 kez okundu

Sitemize Destek Olmak İstermisiniz ?

Bumerang - Yazarkafe

Facebook ile Yorumla

Reklam Ver
yukarı çık
Kolayca.Net “ Aradığınız Herşey ”
Haber Grubumuza Katılın, Sizi yeniliklerden haberdar edelim