14 Aralık 2017 Perşembe
Sitemizde şuan 3 aktif ziyaretçi var

Demet Evgar (1980 - .... ) Kimdir, Demet Evgar (1980 - .... ) Biyografi

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Demet  Evgar (1980 -  .... )

19 Mayıs 1980 Manisa yılında Manisa'da doğdu. Manisa’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. Kenter Tiyatrosu’nda ‘Aşk Çemberi’ adlı oyunda ve “Tiyatro Kılçık”ta “Takanlar ve Takılanlar” ve “Ayşegül Hindistan’da” adlı oyunlarda rol aldı. “Aslı ile Kerem”, “Bütün Çocuklarım” ve “Emret Komutanım” adlı TV. dizilerinin yanı sıra “Banyo” ve "Beyza’nın Kadınları" isimli sinema filmlerinde oynadı.


Filmografi


Yedi Numara (2000)
Aslı ile Kerem (2002) Yeliz
Yuvam Yıkılmasın (2003) Hülya
Çınaraltı (2003) Nilüfer
Bütün Çocuklarım (2004) Eyşan
Emret Komutanım (2005) Üsteğmen Çiğdem
Banyo (2005)
Beyza'nın Kadınları (2005) Beyza Türker
Erkekler Ağlamaz (2006) Zeynep


Tiyatro Oyunları


Kadınlar da Savaşı Yitirdi
Aşk Çemberi
Tiyatro Kılçık
Takanlar ve Takılanlar
Ayşegül Hindistan’da
Gece Mevsimi
Anna Karenina


Bölüm Etiketleri : Demet Evgar (1980 - .... ) kimdir, Demet Evgar (1980 - .... ) biyografi, Demet Evgar (1980 - .... ) hayati

42031 kez okundu

Sitemize Destek Olmak İstermisiniz ?

Bumerang - Yazarkafe

Facebook ile Yorumla

Reklam Ver
yukarı çık
Kolayca.Net “ Aradığınız Herşey ”
Haber Grubumuza Katılın, Sizi yeniliklerden haberdar edelim