28 Temmuz 2017 Cuma
Sitemizde şuan 3 aktif ziyaretçi var

Carmen Electra (1972 - .... ) Kimdir, Carmen Electra (1972 - .... ) Biyografi

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Carmen  Electra (1972 -  .... )

20 Nisan 1972 yılında Ohio, ABD'de doğdu.


Model, aktris ve şarkıcı.


Filmografi


An American Vampire Story, (1997)
Good Burger, (1997)
Starstruck, (1998)
The Chosen One: Legend of the Raven, (1998)
The Mating Habits of the Earthbound Human, (1999)
Christmas Vacation 2000, (1999)
The Great White Dope, (2000) (kısa içerikli)
Scary Movie, (2000)
Welcome to Hollywood, (2000) (belgesel)
Sol Goode, (2001)
Perfume, (2001)
Get Over It, (2001)
Rent Control, (2002)
Naked Movie, (2002)
Whacked!, (2002)
Uptown Girls, (2003)
My Boss's Daughter, (2003)
Starsky & Hutch, (2004)
Mr. 3000, (2004) (Cameo)
Max Havoc: Curse of the Dragon, (2004)
Dirty Love, (2005)
Lil' Pimp, (2005) (voice)
Searching for Bobby D, (2005)
Getting Played (2005)
Cheaper by the Dozen 2, (2005)
Date Movie, (2006)
Scary Movie 4, (2006)
American Dreams, (2006) (Cameo)
I Want Candy, (2007)


Bölüm Etiketleri : Carmen Electra (1972 - .... ) kimdir, Carmen Electra (1972 - .... ) biyografi, Carmen Electra (1972 - .... ) hayati

41248 kez okundu

Sitemize Destek Olmak İstermisiniz ?

Bumerang - Yazarkafe

Facebook ile Yorumla

Reklam Ver
yukarı çık
Kolayca.Net “ Aradığınız Herşey ”
Haber Grubumuza Katılın, Sizi yeniliklerden haberdar edelim